Vielsesringe

Håndlavede vielsesringe

Hos Dirks Jewellery er det jer, der sætter grænserne for, hvad der er muligt for jeres ringe.

Vi tilbyder håndlavede vielsesringe i København med formålet om at skabe noget personligt, der indfanger lige præcis jeres kærlighed til hinanden.

Alle former for kærlighed er unik og enestående, og vi synes, at vielsesringe skal fortælle den unikke historie, der knytter sig til lige netop jeres. I kan trygt lægge denne opgave i vores hænder.

På eget værksted sidder hver dag nogle af Danmarks dygtigste guldsmede og støber smykker i højeste kvalitet. Smykker, der er lavet med øje for detaljen og med respekt for det unikke håndværk.

Har I allerede en ide om, hvordan de perfekte ringe ser ud? Hvad end I søger vielsesring med diamant, den simple model eller noget helt tredje, er vi dedikeret til at opfylde jeres ønsker!

Hvis bruden skal bruge andre smykker i forbindelse med brylluppet, så kan i samtidig vælge mellem en række armbånd, øreringe og halskæder. På den måde sikre i, at alle smykker matcher med vielsesringen.

Se vores udvalg med vielsesringe
Inspiration

I er velkommen til at medbringe jeres egne tanker og, hvordan i forestiller jeres vielsesringe.

Vi er meget åbne for jeres ønsker og tanker.

Det er trods alt jer der skal bære ringene så i er velkommen til at sætte jeres eget personlige præg på ringene i samarbejde med vores designere og eksperter hos Dirks.

I kan f.eks. sælge jeres brugte guld og sølv hos Dirks og således forvandle det gamle guld og sølv til jeres nye vielsesringe.

Der kan være en stor affektionsværdi forbundet med arvestykker, som man derfor kan videreføre til sine nye vielsesringe.

Det er en gode måde, at give smykker et nyt liv og samtidig bevare affektionsværdien ved at smelte det om til f.eks. nye vielsesringe.

Hos Dirks køber vi dit gamle guld og sølv til høje markedspriser. Se vores guldpriser og hvordan du sælger dit guld og sølv på www.DirksGuld.dk

Du kan ligeledes vælge at købe nye smykker for beløbet, hvor du får 20% på dit køb.

Tilbuddet gælder for det solgte beløb, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Gælder ikke reparationer og specialopgaver.

Har du større mængder, så kontakt os gerne for et bedre tilbud.

Kontakt os
Vielsesringe

Få vejledning til jeres vielsesringe

Book tid til vielsesringe

Book tid i vores butik på enten Frederiksberg eller i Rødovre, hvor vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres idéer og designs.

Vi tilbyder:
• Fuld fokus på jeres ønsker til håndlavede forlovelsesringe eller vielsesringe
• 1 time afsat kun til jer
• En gratis og uforpligtende samtale
• Et uforpligtende tilbud på jeres ringe

Vi glæder os til at byde jer indenfor i butikkerne og vise jer vores smukke udvalg af ringe i København.

Book tid til vejledning her og spar 15%